top of page

Om föreningen

Om föreningen

A Cappella South Sweden ideell förening vill främja samsång med särskild tonvikt på stämsång och a cappella. Föreningen är öppen för alla åldrar och eftersträvar att arbeta över genregränser och kunskaps- och erfarenhetsnivåer. Föreningen anordnar läger, workshopar, konserter m.m. Hör av er till oss om ni vill få hjälp att starta ensemble, lära mer om att sjunga tillsammans i mindre grupp eller arrangera konserter med den egna eller andra sånggrupper.

Organisation

Organisation

Styrelsen har det övergripande ansvaret. Inför aktiviteter sätts dessutom tillfälliga arbetsgrupper ihop som t ex arbetar med planering, marknadsföring och genomförande av ett läger eller en konsert. Har du idéer på vad du skulle vilja att föreningen gör? Vill du delta i en arbetsgrupp? Eller har du frågor eller något annat du vill prata om?

Community

Community

I föreningen finns både sångensembler och enskilda sångare. I vår interna Facebook-grupp kan du komma i  kontakt med andra sångare, se bilder och videos från tidigare workshops och läger,  lära känna styrelsen och mycket mer.

  • Facebook - Vit Circle

Hjälp oss

Hjälp oss

Vi är grymt glada för all hjälp med spridning till andra sångintresserade. Här kan du ladda ner affisch och flyer att sätta upp och sprida till vänner och bekanta. Du kan också tipsa dem om att följa oss:

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

Bli medlem!

Bli medlem 

För att bli medlem skicka ett mejl med namn, adress, personnummer och mobilnummer till

 

Har du deltagit i någon av våra aktiviteter under året är du automatiskt medlem.

Nyhetsbrev

Nyhetsbrev 

Anmäl dig till föreningens nyhetsbrev för att hålla dig kontinuerligt uppdaterad om kommande läger och aktiviteter.

bottom of page